We zijn een team van breeddenkende medewerkers die niet op een uurtje filmen – fotograferen of monteren kijken. Bij ons is er maar één doel, dat is klant tevredenheid.

Over LB video productions en fotografie

Luc

lucDe man achter de camera's en die de professionele montages uitwerkt.

Sinds zijn jeugd is Luc al gepassioneerd door de camera, en alles watmet filmen en fotograferen te maken heeft. Een hobby groeide uit tot een steeds aanwezige hunkering naar perfectie. Het is dan ook geen uitzondering om Luc sommige opnames twee en drie keer te zien over doen tot ze naar zijn zin zijn. Hij maakte reeds meerdere documentaires en gaf verschillende DVD’s uit.

 

 

 

 

Tom

tomFotograaf.

Sinds zijn opleiding aan het Sint-Lucas in Antwerpen is Tom gebeten door het fotografie-virus.

Van dieren, portretten, huwelijken en verlaten gebouwen, is er niets dat Tom niet op de gevoelige plaat vast legt. Hij is dan ook onze huisfotograaf van dienst.

 

 

 

 

Sara

saraAdministratie verantwoordelijke en productie assistente.

Een Wizz met stapels papierwerk en een fijne collega op terrein als productie assistente. Ook het schrijven van onze draaiboeken en scenario’s zijn voor haar geen geheim, die worden steeds tot in de perfectie voorbereid.

 

 

 

 

 

Jan

LAMBOP 0009Journalist en interviewer.

Als gekend autosport journalist en organisator van het televisie programma “ Racing Stars” heeft Jan al heel wat media wereldjes doorzwommen. Hij kan dan ook als de beste een interview voorbereiden en afnemen. Met vragen over teksten en hoe iets te presenteren kan je steeds bij Jan terecht.

 

 

Onze troeven

image_2

Een prachtig voordeel is dat ons bedrijf bestaat uit gepassioneerde mensen die “echt niet” op een uurtje kijken en steeds hun beste geven. U kan met onze mensen steeds overleggen, zelfs na twee of drie wijzigingen in een montage zijn wij nog steeds even geboeid in Uw film of foto reportage. En dit alles aan zeer competitieve prijzen.Prijsoffertes zijn nog gratis bij ons, U kan ons steeds uitnodigen om voor Uw bedrijf of evenement een prijs voor film of foto reportage te maken.

Video Portfolio