We zijn een team van breeddenkende medewerkers die niet op een uurtje filmen – fotograferen of monteren kijken. Bij ons is er maar één doel, dat is klant tevredenheid.

Over LB video productions en fotografie

Luc

lucDe man achter de camera's en die de professionele montages uitwerkt.

Sinds zijn jeugd is Luc al gepassioneerd door de camera, en alles wat met filmen en fotograferen te maken heeft. Een hobby groeide uit tot een steeds aanwezige hunkering naar perfectie. Het is dan ook geen uitzondering om Luc sommige opnames twee en drie keer te zien over doen tot ze naar zijn zin zijn. Hij maakte reeds meerdere documentaires en gaf verschillende DVD’s uit.

Karel

Professioneel acteur, regisseur en bekende voice-over

Karel Deruwe is niet enkel een bekend professioneel acteur maar ook een veelgevraagde Voice-over,
ook de regie van al onze producties vallen onder zijn hoede.

 

Tom

tomFotograaf.

Sinds zijn opleiding aan het Sint-Lucas in Antwerpen is Tom gebeten door het fotografie-virus.

Van dieren, portretten, huwelijken en verlaten gebouwen, is er niets dat Tom niet op de gevoelige plaat vast legt. Hij is dan ook onze huisfotograaf van dienst.

 

Sara

saraAdministratie verantwoordelijke en productie assistente.

Een Wizz met stapels papierwerk en een fijne collega op terrein als productie assistente. Ook het schrijven van onze draaiboeken en scenario’s zijn voor haar geen geheim, die worden steeds tot in de perfectie voorbereid.

Onze troeven

image_2

Een prachtig voordeel is dat ons bedrijf bestaat uit gepassioneerde mensen die “echt niet” op een uurtje kijken en steeds hun beste geven. U kan met onze mensen steeds overleggen, zelfs na twee of drie wijzigingen in een montage zijn wij nog steeds even geboeid in Uw film of foto reportage. En dit alles aan zeer competitieve prijzen.Prijsoffertes zijn nog gratis bij ons, U kan ons steeds uitnodigen om voor Uw bedrijf of evenement een prijs voor film of foto reportage te maken.

Gepassioneerd door film.

Twee door film en televisie gepassioneerde mannen besluiten om samen te gaan werken.
In het maken en realiseren van natuurfilms en bedrijfspromoties heeft de ene, Luc Buelens, een grote ervaring en is zijn zoektocht naar altijd beter en mooier, professioneel. In het shapen van de juiste context en ritme van reportages is de andere, Karel Deruwe, een professional. Dubbing en regie van opdrachten, zijn constante uitdagingen voor hem en zijn ervaringsveld heeft internationale uitstraling.

Gemeenschappelijk komt daarbij nog een grote expertise met een uitgebreid gamma van professioneel materiaal .
Het maken van promofilms en reportages wordt doorgaans onaantrekkelijk gemaakt door al te grote filmproductie- firma’s die met buitenissig veel volk en onnodig veel materiaal Uw bedrijf bezetten om er een promotiefilm te draaien.

Karel Deruwe en Luc Buelens doen dit aan haalbare prijzen binnen het bereik van uw budget met voldoende en gespecialiseerd materiaal en minimum bezetting, waardoor zij altijd zeer mobiel zijn en blijven en zich zeer snel aan Uw besognes kunnen aanpassen binnen de hoogste kwaliteit consensus.

Uw promotiefilm kan vervolgens afgewerkt worden in elke gewenste format en taal.
Het gebruik van steadycam- en drone beelden geven uw promotiefilm of reportage, een bredere professionele uitstraling.

Video Portfolio