We zijn een team van breeddenkende medewerkers die niet op een uurtje filmen – fotograferen of monteren kijken. Bij ons is er maar één doel, dat is klant tevredenheid.

Q?

Waarom video goed is voor de verkoop?

A.

Video is de toekomst. Jaar na jaar stijgen de statistieken van videogebruik op het internet. Een groot percentage van alle zoekopdrachten heeft betrekking tot video. Dit zal de komende jaren enkel nog maar stijgen. Het is dus nu het moment om te investeren in video.

Een video van één minuut kan een lange tekst van enkele honderden of zelfs duizenden woorden vervangen en blijft beter hangen bij uw klanten omdat het een visueel communicatiemiddel is. Als ondernemer zal u hierop moeten inzetten, zodat u niet achterop komt tegenover de concurrentie.

Q?

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden

A.

Video kan het zich niet permitteren om te focussen op details, daarom ook dat video direct werkt en naar de kern van de zaak gaat. Daarom is het voor velen duidelijker om naar video te kijken dan om een tekst te lezen.

Q?

Met video heeft de klant een beter beeld van uw bedrijf

A.

De identiteit overbrengen van uw bedrijf naar de klant is geen makkelijke opdracht. Video neemt deze drempel weg en geef u de mogelijkheid om uw bedrijf op begrijpbare wijze in beeld te brengen bij de klant. Door een correct beeld te scheppen over uw bedrijf aan de hand van video, haakt de klant niet af.

Q?

Social media, “virale video’s”

A.

Het succes van uw campagne is ook meetbaar aan de hand van sociale media. Daarom dat LB videoproductions de videoproducties, in samenspraak van de klant, ook deelt op hun eigen sociale media kanalen zoals Twitter, Vimeo, Facebook, en Youtube.

Q?

Een bedrijfsvideo voor meer omzet

A.

Doordat video de beste manier is om je product of dienst aan te prijzen, zorgt een bedrijfsvideo vaak voor een hogere omzet. De video kost je dus in feite geen geld maar levert uw bedrijf geld op!

Videomarketing naar de gewenste doelgroep toe is hier van belang. Om de impact hiervan te weten heeft LB videoproductions een aantal ingebouwde parameters die worden gebruikt om het succes van uw marketing-campagne te meten. Niet alleen op uw eigen bedrijfswebsite maar ook op andere platformen zoals onder andere Vimeo en YouTube. Hoeveel keer wordt uw video afgespeeld? Is dit steeds van begin tot einde of worden er delen over geslagen? Halen we het beoogde resultaat met de video marketing campagne? etc.

Bij videomarketing op YouTube is het mogelijk om de doelgroep nauwkeurig te bepalen. Hierdoor bereik je deze doelgroep voor de volle 100% wat je natuurlijk niet kan zeggen van de klassieke marketingoplossingen. Daarom dat videomarketing een onmiddellijk resultaat geeft op de bedrijfsomzet.

Q?

Video met inhoud

A.

Video met inhoud geeft antwoord op een bepaalde vraag van de klant. Het is dus belangrijk in de analyse dat deze primaire vraag beantwoord wordt door het bekijken van de video. Hierin spelen humor en focus vaak een belangrijke rol. Het is belangrijk om deze focus te leggen op één USP. Humor zorgt er dan weer voor dat de video laagdrempelig over komt.

Q?

video stapt nooit met het verkeerde been uit bed

A.

Terwijl zelfs uw beste verkoper wel eens een "off day" heeft, is dit niet het geval met video. Hierdoor laat video steeds dezelfde emotie achter bij de kijker, een goede indruk dus. Het lachende gezicht van een bestaande, tevreden klant laat steeds dezelfde indruk na bij een potentiële koper.

Q?

Story telling, vertel een verhaal

A.

Een verhaal maakt het boeiend om naar een video te kijken. Zonder dit verhaal, zonder een goed begin en een einde, zal uw boodschap niet over komen op de kijker. LB videoproductions bespreekt steeds op voorhand met u een duidelijke verhaallijn in uw bedrijfsfilm of productie.

Q?

Testimonials

A.

Na succesvol gebruik of installatie van uw product of dienst, kan een testimonial daadkracht bijzetten bij uw verkoop. Daar immers tevreden klanten die in beeld worden gebracht een bron van inspiratie zijn voor potentiële kopers.

Q?

Instructievideo’s

A.

LB videoproductions geeft u de mogelijkheid om klanten te voorzien van makkelijk te volgen instructievideo. Zodat de totale beleving van uw product vereenvoudigd wordt.

Q?

Video zet aan tot actie, tot kopen

A.

Dankzij video hebben potentiële consumenten binnen enkele luttele seconden onmiddellijk een beeld van uw product of dienst. Door doordacht in te spelen op de emotie van uw klant bij het zien van uw dienst en/of product, gaat deze sneller over tot aankoop van uw product of dienst.

Q?

Video is de meest effectieve advertentie-vorm

A.

Omdat een video gaat inwerken op twee verschillende zintuigen, is dit tevens ook het meest effectieve communicatiemiddel. Tevens kan u het medium gebruiken op verschillende platformen (online, televisie) waardoor u een grotere doelgroep bereikt dan bijvoorbeeld bij publicatie in een tijdschrift.

Q?

Promovideo stimuleert de kijker tot actie

A.

Bij een promovideo staat het adverteren van een product, evenement of een bedrijf centraal. Naast publicatie op uw website kan u de promovideo ook gebruiken om te adverteren op Youtube, nieuwssites of andere platformen zoals vimeo.

Belangrijk bij dit soort video's is de zogenaamde "actieprikkel" of "call to action" vermits de video een bepaald doel heeft. In het geval van een product bijvoorbeeld is het de bedoeling dat de kijker geprikkeld wordt om het product aan te kopen. Daarom is het dus van groot belang dat u deze actieprikkel definieert alvorens over te gaan tot  videoproductie. Als u immers een nauwgezet doel voor ogen hebt voor de video productie, is het resultaat en de impact hiervan beter te meten achteraf. LB video productions helpt zijn klanten bij het op punt zetten van dit doel en stippelt samen met u de strategie uit.